برای اثبات مالکیت چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #74215995

با عرض سلام پدر بنده در سال ۸۷ زمینی زراعی به متراژ ۱۰۰۰ متر خریداری کرده است زمین چون در مساحت بزرگ بوده یک بنچاق کلی دارد و فروشنده یک بنچاق برابر اصل به پدرم تحویل دادند و بعد از گذشت ۱۱ سال شرکت عمران میگه زمین مال ماست و اگه مدارک داری ارایه بده من هم قولنامه و بنچاق را بردم اما میگن اینها رو قبول ندارن
با تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر کسی که ملک را به شما فروخته است خودش طبق بنچاق خریدار آن ملک بوده مالکیت شما به استناد قرارداد عادی که دارید ثابت است و چنانچه شرکت عمران آن را قبول نمی کند شما در دادگاه دعوی الزام به انتقال رسمی علیه فروشنده که ملک به نام اوست اقامه کنید تا دادگاه حکم مقتضی مبنی بر انتقال رسمی به نام شما صادر کند
البته این در صورتی است که زمین موات یا ملی تشخیص داده نشده باشد

درودبرشما
از طریق دادگاه حق خودرااثبات کنید.