مجازات شخصی که نفقه نمیدهد، و به همسر خود خیانت میکند، چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #74210479

سلام،
پدر من نفقه ما را نمیدهد، فحاشی میکند، دست به زن دارد، امکان تحصیل را سلب کرده، و تازگی ها رابطه نامشروع دارد، ما چه اقدامی میتونیم بکنیم و مجازات پدرم چیست؟؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ۱،در مورد نفقه می توانید دادخواست مطرح کنید یا دعگی کیفری مطرح کنید، ۲، در مورد ضرب و چرح و توهین فحاشی هم شکایت کنید ۳، بابت رابطه نامشروع هم شکایت کنید که البته حتما قبلا مدارک قابل اثبات هم داشته باشید

ترک انفاق جرم می باشد و از این حیث می توانید علیه وی شکایت نمایید در ارتباط با موضوع رابطه نامشروع می توانید با ارایه مدارک و مستندات طرح شکایت نمایید در مورد توهین نیز می توانید شکایت نمایید

نفقه مادر و فرزندان قابل مطالبه است و میتوانید از مراجع قضایی پیگیری کنید
در خصوص رابطه نامشروع پدر نیز در صورتی که مدارک جامع و کاملی مبنی بر ارتکاب این جرم دارید میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کیفری کنید
در خصوص توهین و فحاشی نیز میتوانید اقدام قضایی انجام دهید

در مورد نفقه زوجه امکان شکایت کیفری وجود دارد یعنی میتوان شکواییه ترک انفاق رو مطرح نمود و در صورت اثبات از شش ماه تا دو سال حبس تعزیری دارد در مورد ضرب و جرح هم میتوان شکایت کیفری نموده و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را نمود