میتونم انتساب بدم کلاهبرداری رو به ایشون؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۵ #74205654

با سلام
جعل کپی توسط کارشناس تائید شده . فیش های پرداختی در مغازه که جعل انجام داده موجوده ۳۰ فقره

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر سوال واضح نیست

با احترام سوال مبهم است

سلام از روی کپی متصور نمی باشد

بادرودوسلام سوال نامفهوم می باشد.

سلام و وقت بخیر.
خیلی سوال مبهم و نامفهوم هست ولی بطور کلی جعل در کپی اسناد،قابل پذیرش نیست و جرم محسوب نخواهد شد.
موفق باشید

با سلام. پیشنهاد میشود برای توضیح بهتر و دریافت کمک دقیق تر با متخصصین ما در ارتباط باشید.

برای تشخیص جعل نیاز ب ارائه اصل اسناد هست
در ضمن ب صرف این توضیحات ناکافی امکان پاسخگویی برای انتساب اتهام کلاهبرداری وجود ندارد