تجاوز در کافه چطور قابل شکایت میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۸ #74204622

سلام خسته نباشین ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدین حالم اصلا اوکی نیست و دنبال یه راه درستم..حدودا یکماه خورده ای با مردی اشنا شدم که گفت ما کافه داریم و شماره درو بدل شد ایشون خیلی پیام زنگ میزدن و من جوابی نمیدادم بهش زیاد در حد سلام علیک و قرار کافه زنگ و پیام بود از نظر خودم دویت اجتماعی بودن هرچند وقت یه بار با دوستام به کافشون میرفتیم بخاطر کرونا درب کافه بسته بود که بهشون گیر ندن طبق اون چند باری که رفتیم بهشون اعتماد داشتم دیشب یکی از ددستام گفت بریم کافه و ایشون هم زنگ میزد گفتم بریم کافه دوستان رفتیم اونجا و اون بنده خدا منو صدا زد گفت بیا پایین کارت دارم رفتم پایین منو برد تو اشپزخونه کافشون گفت میخوام باهات حرف بزنم گفتم چی بهم پیشنهاد رابطه داد و من رد کردم گفتم بیشعور بازی در نیار داداشت و صدا میزنم که یه دفعه بصورت وحشیانه دهن و بینی منو گرفت که جیغ نزنم داشت خفم میکرد و میگفت اگه صدات در بیاد میکشمت و با دوستت هم اینکارو میکنم خیلی التماسش کردم اما فاید نداشت تهدیدم کرد که سرتو میبرم نفسم بالا نمیومد و تجاوز کرد و باز تهدید کرد اگه به کسی چیزی بگی نمیزارم برین مجبور شدم عادی رفتار کنم تا بزاره ما از اون مکان خارج بشیم رفتیم بیرون زنگ زدم به ۱۱۰ صورت جلسه شد اما دوستم میگه پیگیر این مسئله نباش برای خودت بد میشه حال از شما میخوام بهم کمک کنید که چکار کنم بنده ۴ ماهه جدا شدم و رابطه زوری بوده حتی بهش گفتم ازت شاکی میشم گفت هر کار دوستداری کن حال خوبی اصلا ندارم از دیشبم درد زیادی احساس میکنم لطفا شما بگید من چکار کنم ممنون میشم ازتون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر علائم زور و اجبار در بدن شما کاملا مشهود باشد حتما این موضوع را پیگیری نموده و برای ایشان تقاضای اشد مجازات را مطرح نماید

از طریق دفترخدمات قضایی یا مراجعه مستقیم به دادسرا شکایت مطرح بنمایید.

سلام
شما حق شکایت دارید الان هم گزارش پلیس بعد از پزشک قانونی درخواست کنید

سلام
باید شکایت کیفری در دادسرای وقوع جرم طرح نمایید، البته می‌توانید از کلانتری محل سکونت بپرسد و بعد اقدام کنید.
شکوایه روی برگه A۴ ساده هم می‌تواند باشد، یعنی فرم خاصی هم ندارد.عنوان روی شکوایه تجاوز به عنف یعنی رابطه جنسی به زور
معمولا در ۲۴ الی ۴۸ ساعت اولیه تجاوز باید به پزشکی قانونی مراجعه شود، غیر این صورت ممکن دیگر آثار آن مشخص نباشد