نحوه ی بررسی دیه برای افراد خارج از کشور چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #74141311

سلام خسته نباشید من و همسرم با یه فردی ضرب و جرح عمدی داشتیم و دیه ای که باید بگیریم بیشتر از دیه طرف مقابله سوالم اینجاست همسر من خارج از کشوره نمیتونه دیه بگیره؟ اگه نتونه بگیره میتونه به پدرش وکالت بده یا باید به وکیل وکالت بده؟ توی قرار نهایی نوشتن رای صادره نسبت به همسرم غیابی و پس از بیست روز بعد از ابلاغ قابل واخواهی در همین دادگاه و پس از انقضا مهلت واخواهی پس از بیست روز قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر استان تهران می باشد.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. وکالت جهت انجام امور در دادگاه ها مستلزم اعطای وکالت به وکیل دادگستری بوده و در خارج از آن و مراجع اداری می توانند به پدر وکالت بدهند.

با سلام در دادگستری وکالت غیر وکیل پایه یک دادگستری مورد پذیرش نمی باشد