میتوانم برای دیه یا ارش اقدام کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۸ #74141068

سلام خدمت وکلای محترم من مدت ۶ ماه در یک مغازه مبلمان و کمد فروشی کار میکردم در این مغازه من جابجای مبل کمد بار کردن و تخلیه بار خیلی انجام میدادم که در این مدت کار دراین مغازه که مشغول کار بودم احساس درد در پاها و کمر میکردم بطوری که در نزدیک عید نوروز به علت خرید های زیاد مردم فشار بیشتری بهم وارد شد که در اردیبهشت ماه به پزشک متخصص مراجعه کردم بعد ازMRI تشخیص دیسک کمر خفیف دادن ومن را از کارهای سنگین منع کردن و دیگه به مغازه نرفتم الان مدت ۵ ماه است که هنوز خوب نشدم و ۷ جلسه هم فیزیوتراپی رفتم ( ۵ ماه پیش ) مدارکی که دارم آزمایش MRI ، نسخه دارو پزشک متخصص ، کارت فیزیوتراپی ، و حقوقم را از طریق کارت به کارت صاحب مغازه برایم به حسابم میریخت را دارم. از زمانی که وارد مغازه شدم کارم جابجای مبل و کمد بار کردن و تخلیه بار بود بیشترین فشار کاری نزدیک عید بهم وارد شد بطوریکه بعد از عید بعضی مواقع راه رفتن برام سخت شده بود از یکی از وکلا پرسیدم گفتن بله اگر حادثه به علت همین موضوع باشد میتوانید علیه ایشان اقدام کنید و از وکیل دیگه پرسیدم گفتن فقط برای بیمه میتوانم اقدام کنم نه دیه میخواستم بپرسم میتوانم برای دیه یا ارش اقدام کنم ؟
الان هم بیکار هستم از روی ناآگاهی اقدامی برای دیه نکردم چند جا هم برایم کار پیدا شد اما در مصاحبه تا بهشون گفتم مشکل دیسک کمر دارم منو قبول نکردن
برایم سوال شده با این شرایط چطور همکارتون گفتن نمیونم اقدامی کنم ؟
این را هم بگم که فقط من کارگر مغازه بودم
ممنون میشم وکلا محترم با توجه به تجربیاتشون منو راهنمایم کنند و نظرشون رو بدن

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله شما اگر به واسطه کار در مغازه مصدوم شده اید میتوانید علیه ایشان دعوا کنید و دیه بگیرید