بدلیل اینکه تنها منبع درآمد بنده میباشد، شامل مستثنیات دین میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۷ #74122083

خانومم زمین بنده رو توقیف کرده که تنها منبع درامد بنده هست آیا جز مستندات دین محاسبه میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام - اگر شما خانه ای جهت سکونت نداشته باشید و به دلیل عدم توانایی مالی و درآمد ناکافی می توانید به دادگاه مراجعه و دادخواست مستثنیات دین مبنی بر ایجاد عسرل و حرج را روی ملک خویش بدهید البته شاهد هم باید داشته باشید. برای دادگاه ثابت کنید که این ملک جهت خرید و فروش و درآمد زائی نبوده بلکه برای ساخت منزل مسکونی شما و خانواده تان می باشد. به قاضی بیان کنید اگر این ملک از دستم برود دیگر جایی برای سکونت ندارم. استشهادیه- گواهان و میزان درآمد خودتان را ضمیمه پرونده کنید/.