شکواییه ارجاعی به ضابط یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵,۱۷۸ #74117131

سلام وقتتون بخیر
من حدود ۸ ماه پیش عده ای جلوی ماشین مارو گرفتن و اقدام به ضرب و جرح ما کردن و بعد از شکایت و گذشت ۸ ماه و تحویل فایل صوتی ضبط شده در اونروز به قاضی ابلاغیه اومده شکواییه ارجاعی به ضابط و گیرنده کلانتری... میشه لطفا راهنماییم کنید که این یعنی چی؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر دادگاه به ضابط دستور میدهد جهت امر تحقیقات پرونده موفق باشید

سلام و وقت بخیر.
برای انجام تحقیقات مقدماتی،مقام قضایی دادسرا حالا یا بازپرس یا دادیار،دستور انجام تحقیقات یا بعضا اخذ اظهارات اولیه و تحصیل ادله را به ضابط دادگستری یا همون کلانتری ارجاع میده.این ارجاع از دادسرا به کلانتری و رفت و برگشت مکرر، روند معمول رسیدگی هست و طبیعیه.جای نگرانی نداره.
موفق باشید

باسلام
وقت بخیر، مقام قضایی درخصوص شکایت مطروحه انجام تحقیقاتی رالازم دانسته است و انجام تحقیقات را به کلانتری ارجاع داده است.

با سلام دادگاه دستور به ضابط می‌دهد جهت امر تحقیقات پرونده

با سلام
منظور از ارجاع موضوع به ضابط اینه که پرونده برای انجام یکسری از تحقیقات بسته به نوع جرم از سوی دادیار یا بازپرس پرونده به ضابطین قضایی محول شده که عمدتا این ضابطین مامورین کلانتری محل بوده اما در برخی موارد ممکنه مامورین جنگلبانی یا امنیت پرواز ها باشند.

با درود وقتی شکوائیه ثبت می‌شود خطاب به دادسرا یا دادگاه، به کلانتری محل وقوع جرم ارجاع خواهد شد

سلام و درود
منظور ابلاغیه شما به کلانتری محل وقوع جرم یا حادثه جهت جمع آوری تحقیقات ارجاع شده است