آیا می توان اموال صغیر را بدون اجازه دادگاه فروخت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۵۱ #74102

ما دو برادر و دو خواهر هستیم. 18سال پیش پدرم فوت کرد. و از ایشان چند هکتار زمین کشاورزی و یک تکه زمین مسکونی که قول نامه ای بودند باقی ماند. برادر بزرگم بدون اینکه حصر وراثت را انجام دهد زمین ها را به افراد مختلف به صورت قولنامه ای فروخت و چون زمین ورثه ای بود برای اینکه خیال خریداران راحت شود از طرف ما هم قولنامه را امضا کرد در حالی که ما ( من و دوتا خواهرم) صغیر بودیم سه ، پنج و شش ساله.
به دلیل اینکه ما صغیر بودیم و از طرف ما امضا کرده است ،آیا این معامله صحیح است؟
الان که بزرگ شدیم، آیا میشود این معامله را باطل کرد؟
اگر باطل میشود، مبلغ پرداختی خریداران چه میشود؟ آیا مبلغ را با شاخص حساب میکنند یا باید قیمت امروز زمین ها را به خریداران بدهیم؟
ما نمیخواهیم از برادرم شکایت کنیم، آیا خریداران میتوانند از برادرم شکایت کنند مثلا به اتهام کلاهبرداری یا جعل امضا یا فروش مال غیر یا فضولی؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر از لطفتون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام قرادادهایی که برادر شما بر روی اموال شما انجام داده اند فضولی بوده و قابل ابطال می باشد. و در صورتی که باطل شود برادرتان شخصا مسوول جبران خسارت خریداران به نرخ روز می باشند.