بانک گزارش خلاف واقع داده است، آیا من باید اقساط را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #74097656

من چند سال پیش ضامن یکی از همکاران شدم و برای ضمانت یک گواهی کسر از حقوق به بانک دادم بعد از چند ماه همکارم از شرکت استعفا داد شرکت برای تسویه حساب با همکارم و پرداخت سنوات و مزایا با توجه به نامه های کسر از حقوق اینجانب و همکارم به بانک نامه تسویه فرستاد اما متاسفانه بانک بدون اطلاع از اینجانب و بدون تسویه وام و حتی بدون اعلام بدهی نامه های تسویه رو تایید کرده و گزارش خلاف واقع داده حالا بعد از گذشت چند سال و تغییر مدیریت شعبه بانک من رو به عنوان ضامن بدهکار کرده.
آیا من میتونم از بانک شکایت کنم؟
و آیا من باید اقساط رو پرداخت کنم یا بانک مقصر است که اعلام تسویه کرده؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت از بانک فایده ای ندارد شما بهتر است برای دریافت مبلغ خود از همکار یا همان گیرنده وام مطالبه حقوقی داشته باشید

می توانید از بانک شکایت کنید
ولی بهتر است از همکارتان مطالبه کنید در واقع وام ایشان از حساب شما پرداخته شده و بهتر است ایشان جوابگو باشد به جای اینکه به بانک مراجعه کنید

باتوجه به توضیحات گزارش خلاف واقع ، مصداق ندارد

سلام
بانک قطعا مقصر است و باید در این زمینه پاسخگو باشد
از طریق سیستم رسیدگی خود بانک اقدام کنید