آیا امکان عدم ابطال سند در صورتیکه رای به نفع بانک باشد وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۶ #74097540

باسلام . بنده در سال 1387 زمینی را شروع به ساختن کردم در حین ساخت چهارواحد رو پیش فروش کردم به دلیل تورم شدید آن سال مجبور شدم سند زمین رو در احتیار شرکتی قرار بدم که وام بگیرد و این وام را نصف برداریم و یکسال دیگر تسویه کنیم پس بنده با سند زمین راهن شدم تا آن شرکت وام بگیرد . بنده با اون پول ساختمانم را تکمیل کردم و منتظر بودم که واحدها بدهی که موعد تحویل بمن دارند رو بدن تامن سهم وام خود را به آن شرکت داده تا او هم بدهد و وام تسویه شود ولی چون حدود دوسال بنده دیر این واحد ها را تحویل دادم خریداران گفتن ما پولی به تو نمیدهیم چون روزانه مبلغی را به عنوان ضررزیان تاخیر تحویل قید کردیم در قرارداد فی ما بین .
پس بنده پولی نداشتم که بدهم برای تسویه از طرفی آن شرکت هم کلاهبردار از آب درآمد و پول را خورد که پس از چندسال دوندگی اعلام ورشکستگی کردو....
بانک محترم هم پس از 4 سال سه واحد از چهار واحد رو بنام خود انتقال داد بجای طلب و من ماندم و سه تا شاکی .
رضایت دو واحد را بسختی گرفتم . ولی یکی از واحد ها از بنده شکایت کلاهبرداری کرده و بصورت غیابی حکم گرفته و در دادگاه بانک را به عنوان شخص ثالث خواسته . شکایتش مبنی بر این بوده که بنده قبل از اینکه سند زمین در رهن برود من قرارداد داشتم چرا بانک بدون توجه به این مورد وام داده و اینکه در جریان این وام نبوده .... و در خواست ابطال سند رهنی رو داده .
حال از شما سوال دارم در دومورد زیر چه اتفاقی میوفتد ؟
1- شخص خریدار بتواند ابطال سند رهنی رو بگیرد
2- رای به نفع بانک شود و سند ابطال نشود ؟
3- در هر دومورد هر حکمی صادر شود چون غیابی بوده آیا حق اعتراضی برای بنده میماند ؟ و اینکه اگر حکم قطعی شود اگر واحد بگوید در جریان وام بوده و مصداق کلاهبرداری منحل شود و رضایت بدهد پرونده مختومه میشود ؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
سندی که بانک گرفته را نمیتوانند باطل کنند .
اگر در قرارداد فروش ذکر کرده اید که وام دریافت میکنید دیگر مصداق کلاهبرداری نیست .
اگر رضایت بدهند هم پرونده مختومه میشود .