حق آب چاه کشاورزی چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۴۱ #74094183

یک حلقه چاه کشاورزی داریم شراکتی و یک قرارداد قبل حفر چاه که سهم شرکاه مشخص محمد ۳ دانگ و حسین و حسن هرکدام یک و نیم دانگ و همه هزینه ها برابر سهم پرداخت شود سال ۷۹ چاه حفر شده و قرار داد سال ۷۸ بسته شده حالا حسین با یک نیم دانگش اسناد و پروانه بلاوه وام همه چی به اسم پدرست و حسین قرارداد نوشته حالا ما متوجه شدیم سند که در امور اب جهت تشکیل پرونده گذاشته ۱ هکتار و اب ۵ هکتار و میبره و حسن سند شش هکتار و اب ۵ هکتار میبر و محمد سند ۱۴ هکتار و اب ۱۰ هکتار میبره و در ضمن مجوز بهره بردار ۲۱ لیتر داریم یعنی برای هر هکتار یک لیتر و ما تازه فهمیدم باید سند شیش هکتار به امور اب میداد بهش گفتیم استناد به قرار داد میکنه و در ضمن مالکین ۱۰ هکتار و تو این پلاک دار و ۹ هکتار دیگشو جای دیگه چاه حفر کرده یعنی سال ۸۴ ما چکار کنیم به انداز زمینش یعنی یک لیتر اب بهش بدیم یا غیر منونم و در ابتدا کار محمد و حسن وکالت کاری جهت انجام کارها اداری و پیگیری صدور پروانه به پدر حسین یعنی صاحب سند و چاه و شراکتی دادن والان هر لیتر برای یک هکتار اب شریک های صاحب شده جوابش هست فقط توافق نامه طبق پرونده امور اب حق با ماست لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق جهادکشاورزی پیگیری نمایید.

با درود از طریق سازمان آب منطقه ای و جهادکشاورزی پیگیری نمایید

براساس توافق طرفین با حق السهم انان اقنات یا اراضی