می تونم بدون رضایت دیگر اعضا خودم بیام بیرون؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۶ #74091138

من حدود ۳ سال پیش به همراه ۲ نفر دیگه یک شرکت سهامی خاص رو تاسیس کردیم. با این تصور که شرکت سهامی خاص تعهد مالی فقط به اندازه سرمایه آورده داره بدون نگرانی امضا کردم که با ۲ نفر دیگه شریک بشم. من جزء هیئت مدیره هستم. مدیرعامل مون یکی از اون ۲ نفر هست. مدیرعامل هم امکان امضاء قرارداد رو به صورت تنهایی داره. فک کنم امکان دریافت وجه از حساب شرکت به صورت یه نفره رو هم داره.
مدیرعامل یه بار (یا دوبار) هم یه پروژه ای رو گرفت اومد گفت که مبلغ درآمد پروژه کمه و سودی رو به ما که سهامدار شرکت هستیم نمی ده. ولی پروژه رو به اسم شرکت می گیره (خودش می گفت که برای شرکت رزومه میشه وگرنه خودش می تونست بدون شرکت برداره).
حالا بعد گذشت نزدیک به ۳ سال من دیگه امیدی به شرکت ندارم و ریالی از شرکت درآمد نداشتم و یه سری هزینه بابت تاسیس دادم فقط. تصمیم دارم که از شرکت خارج شوم. چند تا سوال داشتم خدمتتون:

و اینکه اگر من کلا کارای شرکت رو پیگیری نکنم مشکلی واسه من پیش نمیاد؟ یعنی فرم‌های تمدید هیئت مدیره رو امضا نکنم مثلا. بعد از مدت زمان مشخصی خود به خود عضویت من در شرکت لغو می شود؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر تشریفات برای خروج باید رعایت گردد

مطابق مقررات شرکت باید خارج شوید

با درود
خروج از شرکت باید مطابق مقررات شرکتها باشد.‌

با درود جهت خروج باید تشریفات قانونی رعایت شود

بادرودوسلام باید تشریفات رعایت شود.

خیر باید تشریفات آن رعایت شود.

خروج از شرکت تنها به اراده شما نیست باید تشریفات آن انجام شود