کلاهبرداری اینترنتی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #74084391

سلام خسته نباشید بنده از فروش آنلاین که داخل صفحه اینستاگرام بود محصولی را خریداری کردم و پس از اینکه این محصول به دستم رسید متوجه شدم با محصولی که سفارش دادم مطابقت نداره و اصلا قابل استفاده نیست و اینکه بهشون گفتم محصول را برمیگردانم در عوض یا مبلغ پرداخت شده را برگردانید یا محصول را تعویض کنید ولی ایشان پیام های من را میخواندن و هیچ جوابی نمیدادن

الان میخواستم ببینم میتونم از این فرد شکایت کنم یا خیر

اگر میتوانم چطور باید این کار را انجام بدم ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم کلاهبرداری اینترنتی علیه شون شکایت کنید

میتوانید به اتهام کلاهبرداری اینترنتی شکواییه کیفری تنظیم نمایید. و پرونده برای بررسی به پلیس فتا ارجاع وپیگیری های لازم انجام خواهدشد