تغییر ساعات کاری بعد از 20 سال چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۷ #74064129

با سلام
بیش از 20 سال است برای کارفرمایی کار میکنم که 16 سال هم سابقه بیمه دارم طی 20 سال گذشته 42 ساعت در هفته شنبه تا چهارشنبه ساعات کاری بوده از سال جدید کارفرما اجبار کار پنج شنبه گذاشته که البته بیش از 44 ساعت را اضافه کار بده آیا میتوان به گونه ای مانع اجرای اجبار پنج شنبه ایشان شد چرا که در شغل دوم به مشکل برخورده ام و با امور حاضر جامعه حقوق کارگر 1600 به کجا میرسه که شغل دوم را هم از دست بدهم.
متشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ماده 51 قانونکار ساعت کاری که پیش بینی شده است حداکثر ساعت کار قانونی روزانه می باشد در حالیکه کارگاهی از بدو تاسیس و شروع به کار کارگاه اقدام به تعیین ساعت کار کمتر از ساعت قانونی اقدام کرده باشد این امر مخالفتی با قانون نداشته و ادامه اجرای آن جزء شرایط کار کارگران محسوب می شود و تغییر آن نیاز به موافقت افراد ذینفع می باشد مگر اینکه قبلا در مورد تقلیل ساعت کار شرط شده باشد که این شرط را باید طرفین رعایت نمایند.

با درود فراوان
مطابق قانون اداره کار و نوع قرارداد بایستی عمل نمایند و نمیتوانند بیش از ساعت کاری شما را اجبار به کار نمایند .