پسرم برای دفاع از پدرش رفته بود حالا حکم چیه چیکار باید کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۱ #74056906

سلام چند روز پیش در نزدیک منزلمون چند پسر جوان به همسرم که با موتور از بیرون مامد متلک گفتن همسرم رفت با اونا صحبت کنه در گیر شدن پسرم صحنه رو دید از خونه کارد آشپزخونه رو برداشت با اونا در گیر شد و یکیشون رو زخمی کرد الان پسرم زندانه طرف مجروح هم ۴ روز بستری بوده فردا مرخص میشه نزدیک رگ گردنش و روی صورتش و کتفش زخمی شده پسرم برای دفاع از پدرش رفته بود حالا حکم چیه چیکار باید کنیم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شرایط دفاع مشروع تلقی نمی شود.

با درود شرایط دفاع مشروع نیست

سلام
در صورتی که بتوانید اثبات نمایید اقدام فرزندتان در جهت دفاع از پدرشان و دفاع مشروع بوده است، محکومیتی متوجه ایشان نخواهد بود اما در غیر این صورت ایشان محکوم به پرداخت دیه و ۳ ماه تا ۱ سال حبس خواهند شد.

سلام. به ضرب و جرح عمدی محکوم شده، که هم به پرداخت دیه و هم بسته به توع جراحت زندان در پی خواهد داشت. شما با قاضی پرونده صحبت کنید و مسئله رو متمرکز کنید بر اذیت خانومتان، و تاکید کنید که میخواستن متعرض زوجه شما بشوند و حرکت از آنها شروع شده است، اگر هم توانستید یکی یا دو شاهد جور کنید و به دفاع مشروع استناد کنید.. اگر حتی دفاع مشروعتون هم ثابت نشه ، اختمالا حبس پسرتان را تعلیق میکند یا تخفیف خواهد داد.

با سلام دفاع مشروع شرایط خاصی دارد و به نظر می رسد موضوع فوق دفاع مشروع حساب نمی شود
علاوه بر دیه مرتکب به ۳ ماه تا یک سال حبس محکوم خواهد شد.