به نظر شما من این مبلغ را واریز نکنم شامل جریمه میشم حتما؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #74056328

سلام قاضی حکم داده که بیست درصد از یه میلیون کم شه درمورد غیبت زندان سرقت الان پروندن در اجرای احکام کیفری هستش امروز ابلاغ اومده به من که تا ۱۰روز این مبلغ را واریر کنید شامل جریمه نمیباشد و عدم حضور جلبه هست خوب من در تهرانم و خانواده را فرستادم تا مبلغ را واریز نند میگن باید خودش بیاد هم شلاق اش را بزنیم هم پرومده را ببندیم بره ایا با لایحه یا هر چیزی اطلاع بدم اینو یا نه
با احترام

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای اجرای رای باید درشعبه حضوریابید.

با سلام، توضیحات کامل نیست ولیکن کسر مبلغ مذکور در حکم به معنی حذف سایر موارد از قبیل شلاق نمیگردد و شما باید برای اینکه تخفیف شامل شما شود هرچه سریعتر در شعبه حاضر شوید تا رای انجام شود

بله برای اجرای رای باید خودتان در شعبه حاضر شوید

سلام
باید طبق ابلاغ عمل کنید و در شعبه حاضر شوید.