چرا از طریق دادسرا اقدام شده و ابلاغیه امده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۸ #74051438

سلام من شغلم ادمین پاسخگویی به مشتری است امروز برام ابلاغیه اومده که در ان اسم ۲نفر نوشته شده که نوشته به دلیل توهین از من شکایت کردن و تا ۵روز فرصت دارم به دادسرا برای دفاع از اتهام انتسابی مراجعه کنم و عدم حضور جلب است، ۲نفر نام برده را نمیشناسم و گمان میکنم از مشتری ها بودن و توی واتساپ باهاشون بد صحبت کردم میخواستم بپرسم اگر به دادسرا نرم چه اتفاقی میفته و توهین در فضای مجازی مربوط به فتا هست و چرا از طریق دادسرا اقدام شده و ابلاغیه امده درضمن ضامنی ندارم که بخوام با خودم هم بیرم دادسرا

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضور پیدا کنید و از خود دفاع کنید....

به دادسرا مراجعه فرمایید...

سلام وقت بخیر
مراجعه نموده ودفاعیات خود را مطرح نمایید.

درود
فتا بخشی از تحقیقات را با ارجاع دادسرا یا مستقیما انجام خواهد داد و رسیدگی در صلاحیت مقام قضایی است .
حتما حضورا پیگیری نمایید .

توصیه می شود به دادسرا مراجعه نمایید

با سلام حضور پیدا کنید و از خود دفاع کنید

درود ،
شایسته است به دادسرا تشریف ببرید و از خودتان دفاع کنید.