برای شکایت اول باید در سامانه ثنا شکایت رو مطرح کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۹ #74050906

با سلام. شخصی که یک سایت اینترنتی برای انجام پروژه دانشجویی راه اندازی کرده و شماره موبایل و ایدی تلگرام گذاشته بود و من با اعتماد به این شخص مبلغ ۱ میلیون تومن پرداخت کردم تا پروژه من رو انجام بدن اما بعد از دریافت پول دیگر پاسخگو نیستن و معلوم شد از کلاهبردارای سابقه دار هستن. من از اون شماره موبایل و اسم و شماره ملی و ادرس بر اساس سند موبایل رو دارم. میخاستم بپرسم برای شکایت اول باید در سامانه ثنا شکایت رو طرح کنم و سپس به دادسرا یا دادگاه مراجعه کنم؟ ایا کاری میشه کرد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با ثبت نام در سامانه ثنا سپس شکوائیه خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

با سلام و احترام
ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام کنید
سپس نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید
بقیه امورات از طریق دادسرا طی می شود.
موفق باشید.

از طریق دفتر خدمات قضایی ابتدا ثبت نام ثنا انجام خواهید داد و سپس می توانید طرح شکایت نمایید.

برای ارائه کلیه خدمات قضایی ثبت ثنا ضروری است

سلام ابتدا نیاز هست شکوائیه تنظیم و جه ثبت و ارجاع به دادسرا به دفتر خدمات تحویل گردد.

با سلام و احترام
ابتدا اقدام به تنظیم شکواییه نمایید و به دادسرا مراجعه نمایید و دادسرا اقدام به ثبت ثنا نمایید و شکایت شما به پلیس فتا ارجاع می شود.

باسلام درصورتی که کلاهبرداری باشد باید شکواییه تنظیم نمایید وبه دفتر خدمات قضایی تسلیم نمایید سپس بادستور مقام قضایی به پلیس فتا مراجعه نمایید.