آیا برادر و مادرم بدون اطلاع و رضایت ما میتونن برن یه همچین کاری بکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #74044514

سلام. پدر و مادر بنده چند سال قبل بنا به دلایلی تصمیم گرفتن سهم الارث فرزندانشون رو تا زنده هستند بهشون بدن.۳ دانگ از خانه بنام پدرم و سه دانگ بنام مادرم بود، طبق صلح نامه ای این ملک بنام ما بچه ها شد به شرط عدم حیات و تا زمانی که پدر و مادرمون زنده باشن ما حقی نسبت به خرید و فروش و...نداریم .۵ سال قبل پدرم فوت کرد و همه ما نسبت به اونچه که تو صلح نامه بهمون رسیده بود به صورت نصف مالک قطعی شدیم یعنی مثلا بنده ۲ دانگ بنامم بود یک دانگش قطعی شد چون پدرم فوت کرد ،بقیه هم به همین ترتیب .الان بنابه دلایلی مادرم میخاد اختیار و مالکیت ۳ دانگ خودش که بین ما تقسیم شده رو پس بگیره وکلا به برادر بزرگترمون واگذار کنه که بعد فوت مادرم اون هرکار خواست بکنه .حالا سوال من اینه که آیا برادر ومادرم بدون اطلاع ورضایت ما میتو نن برن یه همچین کاری بکنن ویانه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله ایشان می‌تواند به هر ترتیبی که بخواهد مال خود را به دیگری واگذار نماید

اگر در قالب وصیت بود قابل تغیر بود، ولی چون در قالب صلح می باشد و صلح طبق قانون مدنی عقدی لازم و غیرقابل فسخ است ، مادر شما قادر به اینکار نخواهد بود.