آیا مستاجر می تواند تا زمانی که پول پیش خانه را دریافت نکرده از تخلیه ملک خودداری کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۰۸ #74042

،،با سلام و عرض ادب
به مدت یک سال منزلی و رهن کامل کردم و در تاریخ 8 اسفند 95 این قرارداد تموم میشه . طی تماسی که با موجر داشتیم از کما خواست که دنبال خونه باشیم ما هم خونه جدیدی پیدا کردیم ولی متاسفانه حدود یک هفتست موجر جواب تلفن مارو نمیده حتی ادرسی رو هم که از خودش در قولنامه ذکر کرده بود ادرسی اشتباه و جعلی بود ما هنوز از خونه بلند نشدیم چون پولی به ما داده نشده
در ضمن قولنامه ای که تنظیم شده دو امضا شاهد داره و همچنین قونامه ثبت شده و دارای شماره پیگیریست
حتی این مساله رو به بنگاه هم ارجاع دادیم ولی گفتن ماهم ادرسی یا تلفنی از موجر نداریم
میخواستم بدونم ایا باید طرح شکایت کنیم؟و چقدر طول میکشه به سرانجام برسه؟
من میتونم به ازای هر روز تاخیر در عدم پرداخت پول پیش خسارت بگیرم؟
من میتونم برم خونه جدید ولی قسمتی از اثاثیه رو بزارم بمونه و کلید رو هم ندم؟
ممنون میشم کمکمون کنید و بگید از نطر شما ما باید چه تصمیمی بگیریم
ممنون از شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا تا زمانی که پول به شما تحویل داده نشده از تخلیه واحد خودداری کنید. در ثانی مبلغ خسارت شما اگر در قرارداد به ازای هر روز تعیین نشده باشد توسط دادگاه تعیین خواهد شد. بنابراین بهتر است هرچه زودتر اقدام به طرح شکایت نمایید.