سی روز مهلت داشتم اعسار نمایم اما نشد، آیا حالا میتونم بزارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۲ #74040372

با سلام.
بنده محکوم به پرداخت ۱۱۴ سکه شدم و خانمم اجراییه گرفت و سی روز مهلت داشتم اعسار بزارم که بنا به دلایلی نذاشتم که صلح کنیم اما نشد فریبم دادن. آیا حالا میتونم بزارم؟ قاضی قبول میکنه آیا؟ یا باید باهاش برم صحبت کنم؟ هیچی ندارم واقعا راهنماییم کنید لطفا

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، می توانید دادخواست اعسار را مطرح کنید ولی امکان جلب وچود دارد مگر اینکه محکوم له با ازادی شما بدون وثیقه یا به تشخیص دادگاه با معرفی کفیل یه وثیقه ازاد باشید

امکان درخواست اعسار برای شما وجود دارد و در صورت قبول اعسار جلب نمی شوید در صورت عدم پذیر اعسار جلب خواهید شد

سلام . امکان تقدیم دادخواست اعسار در هر زمان وجود دارد . اما بعد از سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه ، فقط با معرفی ضامن معتبر از صدور حکم جلب ممانعت به عمل می آید .

با سلام
میتوانید دادخواست اعسار از محکوم به تقدیم دادگاه کنید

با سلام بعد از مهلت سی روزه با معرفی ضامن می توانید تقاضای اعسار کنید ولی مانع جلب و بازداشت شما نیست.

میتوانید اعسار بزنید ولی امکان صدور برگ جلب شما هم هست

وقت بخیر ، امکان درخواست اعسار وجود دارد اما نمیتواند از جلب شما جلوگیری کند .مگر اینکه اعسار شما مورد قبول قرار گیرد