تفاوت شرط و تعهد طبق قانون چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۸۱ #74037012

و آیا مجازات رجوع از شرط در قانون چی هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نقض عهد است و جرم نیست

با سلام.تخلف از شرط جرم نیست و موضوع به لحاظ حقوقی قابل پیگیری و طرح دعواست .بدین شرح که فرد متضرر از عدم اجرای شرط با تنظیم دادخواست می تواند مطالبه خسارات یا انجام تعهد و گاهی فسخ قرارداد را مطالبه کند

سلام. تعهد در اصطلاح رابطه یا وضع حقوقی است که بموجب آن شخص (متعهد) به سببی از اسباب ملزم به انجام فعل یا ترک فعل معین میگردد اما شرط توافق هایی که ضمن عقد می باشد و جزء توابع عقد به حساب می آید. گاهی این توافق ها نمی توانند در برخی موارد به صورت مستقل به عنوان تعهد و التزامی باشند . به عبارتی حتما باید در ضمن عقد آورده شوند ،همانند شرطی که مربوط به اوصاف مورد معامله اصلی است که مانند شرط صفت است یا شرط اجل که زمان انجام تعهد را معین می نماید . برای رجوع از شرط مجازاتی وجود ندارد صرفا خیار تخلف از شرط هست.

سلام اصولا برای عدم انجام شرط ضمانت اجرا های متفاوتی وجود دارد(با توجه به موقعیت و نوع شرط) لذا جهت راهنمایی بهتر پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید .