علیه بنگاه و دلال اقامه دعوا کنم بابت کلاهبرداری یا فروش مال غیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #74030108

با سلام مرداد ماه ماشینی از بنگاهی خریدم بهم گفتن مهرماه سند میزنیم الان مراجعه کردم برای سند مشخص شده دلالی که بهم فروخته وکالت فروش نداشته حتی کسی که به دلال فروخته هم وکالت فروش نداشته وسند هم بنامش نبوده وبنگاهی گفت صاحب سند درایران نیست وهمش منو میپیچونه این وسط بنگاه بابت نوشتن قول نامه فاقد وکالتنامه مسئولیت داره میتونم علیه بنگاه و دلال اقامه دعوا کنم بابت کلاهبرداری یا فروش مال غیر یا فسخ کنم بهتره؟ در ضمن در قولنامه بابت فسخ یک میلیون نوشتن ضرر و زیان؟ فسخ کنم بخاطر ندادن سند باید یک میلیون را بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر در قرارداد شرط شده است که در صورت عدم صدور سند تا فلان تاریخ حق فسخ برای شما بوجود آمده و ظرف چند روز سریعا حق فسخ خود را با دادن دادخواست یا اظهارنامه اعمال کرده باشید فسخ امکانپذیر است،
بحث های کیفری را کنار بگذارید و در صورت عدم امکان فسخ سریعا همه ی دست ها را طرف دعوای الزام به تنظیم سند قرار دهید تا برسد به مالک اصلی.
موضوع به نظر نمیرسد در کیفری جواب بدهد، زیرا نیاز به وکالت رسمی نیست و ممکن است با قولنامه انتقالات قبلی اتفاق افتاده باشد، سعی کنید از طریق یکبار شکایت به حقتان برسید نه طرح چندین دعوای موازی.
موفق باشید.