سند منزلی به نام من است ولی صاحب اصلی خارج از ایران است چگونه می توانم ثابت کنم منزل مال من نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۵ #73997776

از طرف همسرم مهریه به اجرا گذاشته شده است اداره ثبت اسناد سند خانه ای که به نام من است ولی برای من نیست توقیف کرده است برای ادعای من معتمدین محل شاهد هستند همچنین بنگاهی که ملک آنجا خریده شده است و نیز فروشنده. البته خانواده زوجه هم این را می داند خواهش می کنم مرا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
توقیف سند به منزله توقیف ملک نیست فقط از جنبه عدم نقل و انتقال ملک است زیرا که اگر کسی یک ملک داشته باشد جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست و این قضایایی که شما عنوان کردید را بایستی به دادگاه با دلایل و مدارک اثبات نمایید . و در حال حاضر شما مالک این ملک محسوب میشوید .