همسرم بدهی داره خودش و میخواد معرفی کنه؛ ممکنه در دادگاه به زندان محکوم نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۸ #73987174

من همسرم بدهکار بازاره حدود ۱۸۸ میلیون . یه مدتیه به فکر معرفی خودش . هیچ جوره نمیتونم منصرفش کنم و فکر میکنه من به طلبکاراش معرفیش کردم و همه دنبالشن . ممکنه خودشو معرفی کنه و دادگاه بهش زمان بده برای پرداخت بدهی و واقعا الان در توانش نیست پرداخت کن و بودجه نداره اما تا قبل برج ۱۱ میتونه بده کل بدهیشو .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر طلبکاران صرفا دعوی حقوقی مطالبه وجه نموده اند همسرتان میتواند دادخواست اعسار داده و دین خود را بصورت اقساطی پرداخت نماید و نیازی به حبس نخواهد بود .

اگر طلبکارهای همسرتان مطالبه طلب خود را نموده باشند امکان درخواست اعسار برای همسر شما وجود دارد والا بدون وجود پرونده و شکایت یا طرح دعوی طلبکارها نمیتوان راسا خود را معرفی نمود .

با سلام
اگه دادخواست حقوقی باشد .ایشان میتواند روی حکم محکومیت صادره اعسار بزند

سلام و عرض ادب.خب اینکه برای همسرتون به تصمیمی گرفته بشه به شدت تابع اینه که پرونده های علیه ایشون در چه مرحله ایه.ایا حکم قطعی صادر شده یا اجرائیه و ...؟بدون بیان اینها تقریبا نمیتوان دقیق جواب داد.ولی احتمال زیاد همسرتان جلب نمیشود ولی برای پرداخت بدهی ها باید ضمانت ارائه کند