آیا مادرم می‌تواند مغازه را فروخته و بطور مساوی بین دختران و پسرانش تقسیم کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۰ #73980749

پدرم چند سال پیش فوت کرده و مغازه اش را صلح کرده به نام مادرم.. در آخر صلح نامه قید شده شامل وراثت نمی شود..
ایا تقسم مغازه مستلزم انحصار وراثت می شود؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
مادرشما مالک محسوب شده و میتوانند هر تصمیمی اتخاذ نمایند

تا مادامیکه مادر درقید حیات هستند مالک ملک مربوطه هستند و اختیار تام دارند. اما پس ازفوت جزو ماترک محسوب و به وراث خواهدرسید

باسلام .باتوجه به اینکه ملک بنام مادرتان میباشد ایشان میتوانند هرتصمیمی بگیرند ونیازی به انحصار وراثت نیست

طبق قانون و شرع هر شخص عاقل و بالغ و رشیدی اختیار تصمیم گیری نسبت به اموال خود را دارد.

درود
مادر مالک مغازه هستند و اختیار تصمیم گیری با ایشان است .

در مالکیت مادر است و هر تصمیمی می توانند اتخاذ نمایند.

با سلام با توجه به صلح ، مغازه جز ماترک محسوب نمیشود و مادر اختیار هرگونه نقل و انتقال را دارد.