صیغه دختر بدون اذن پدر امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۱۶ #73977313

سلام ایا دختر بیست ساله که مستقل نشده و مجرد است میتواند بدون اذن پدر و حضور او صیغه شود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر باکره باشد نمیتواند

هر چند ممکن است از نظر شرعی مشکلی نداشته باشد ولکن از نظر قانونی در ازدواج دائم و ازدواج موقتی که ثبت میشود نیاز به اذن پدر دارد، مگر اینکه دختر باکره نباشد که در اینصورت در همه ی موارد یاد شده اذن ساقط هست و با مراجعه به دادگاه یا دفتر ازدواج امکان ثبت رسمی ازدواج طبق نظر پزشکی قانونی و دادگاه وجود دارد.
البته اگر پدر مخالف ازدواج هست بهتر است حتی در صورت عدم وجود بکارت، اذن ازدواج را بدون مطرح کردن عدم بکارت از طریق دادگاه بگیرید. کلیه شرایط نامزدتان را باید به دادگاه اعلام کنید تا بررسی لازم صورت گیرد.
اگر بازهم موردی بود مشاوره برخط یا تلفنی درخواست یا رزرو کنید.
موفق باشید

،با سلام جدای از اینکه منع قانونی دارد به مصلحت هم نیست.

درود
دختر باکره برای ازدواج اعم از دائم یا منقطع اذن پدر یا جدپدری باید داشته باشد

سلام دختر باکره برای عقد موقت نیاز به اذن پدر یا جد پدری داره.

سلام
بدون اذن پدر امکان پذیر نیست .

سلام .خیر اجازه ازدواج دختر باکره با پدر است