حق طلاق داشتن زوجه چه نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #73968881

با سلام خسته نباشید
وکیل معاضدتی از کانون وکلا میتواند کمک کند با این احتساب که یک وکیل گفته است آن ها هیچ کمکی نمیتوانند کنند و راه بیهوده ای است اما به علت شرایط مالی نمیتوانیم پول به وکیل بدهیم با این شرایط که حق طلاق را زوجه دارد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگفتندراه بیهوده است گفته شده معمولا برای این موضوع وکیل معاضدتی نمیدهند. طبیعتا برای هرکاری باید هزینه واجرت معقول آن کاررا درنظربگیرید همانطورکه طبیعتا شما هم خدمات رایگان درزمینه فعالیت شغلی ارائه نمیدهید .پیشنهاد ما مشاوره تلفنی جهت راهنمایی بیشتر است

باسلام. اگر زوجه حق طلاق داشته باشد. می‌تواند هر وقت که بخواهد طلاق بگیرد.

سلام و درود
در شهر خودتان میتوانید وکیلی پیدا کنید که با شرایط مالی شما کنار بیاید و کار را انجام دهد زیرا معمولا وکیل معاضدتی برای طلاق نمیدهند.