میتونم نفقه رو اجرا بگذارم و اگه پرداخت نکرد طلاقم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #73926744

سلام حاج آقا
خانواده محترم خوب هستن.حاج آقا میخواستم بدونم روز دوشنبه من دادگاه دارم که همسرم علیه من شکایت تمکین زده که من تمکین نکردم و من الان در دوراهی مانده ام که دادگاه رو شرکت کنم یا نه،همسرم من در ۶ سال زندگی مشترک بسیار آزار واذیت های جسمی نثار من انجام داد و الان فقط و فقط میخوام بدون هیچ حق و حقوقی از ایشان جدا بشم ولی این آقا قصد ازار و اذیت من رو دارن و میگن طلاقت نمیدم.الان میخوام بدونم روز ۲ شنبه اگه من تو دادگاه حاضر نشم چه اتفاقی میفته.به من راهنمایی کردن چون این آقا کلا از پرداخت نفقه به من امتناع میکرده من از این طریق میتونم نفقه رو اجرا بزارم و اگه پرداخت نکرد طلاقم رو بگیرم ولی اشتباه بنده این بود که تو این مدت فکر میکردم که با سازش از این آقا جدا میشم و هیچ اقدامی نکردم،الان هم به من میگن چون این آقا اول اقدام به شکایت تمکین کرده و شما شکایت نفقه رو انجام نداده بودید پس نمیتونید حتی برای نفقه هم اقدامی کنید که بتونید از این طریق از این آقا جدا بشید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه امر علی حده از نفقه است و در هر زمان می توانید آن را مطالبه نمایید لاکن در ارتباط با نفقه چنانچه تمکین نکنید نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت

درخصوص ضرب و جرح شکایت کیفری کنید تا به استناد آن بتوانید عدم امنیت جانی رابرای تمکین اثبات کنید. عدم تمکین بی دلیل موجب منتفی شدن حکم نفقه و درنتیجه عدم امکان استناد به آن برای طلاق خواهد شد

با سلام..
پیشنهاد می گردد در دادگاه شرکت کنید و یا حداقل لایحه بفرستید..
در صورت صدور حکم بر محکومیت شما به تمکین از شوهرتان،، و عدم تمکین بدون عذر موجه، حق دریافت نفقه شما ساقط می گردد..
پیشنهاد می گردد مهریه خود را به اجرا بگذارید تا با به اجرا گذاشتن مهریه، همسرتان را زیر فشار قرار داده و مجبور به طلاق توافقی نمایید..
موفق باشـید..

در دعوای ترک انفاق اگر نفقه ب مدت بیش از شش ماه پرداخت نشود زوجه میتواند از دادگاه مربوطه تقاضای طلاق نماید لیکن با عدم تمکین زوجه حق پرداخت نفقه از زوج ساقط میگردد و وی با عدم تمکین دیگر موظف ب پرداخت نفقه نیست در خصوص آزار و اذیت توسط ایشان میتوانید شکایتی علیه ایشان مطرح کنید

با درود
زوجه
اگر تمکین می‌نماید و زوج ترک انفاق می‌نماید و در این زمینه رای صادر گردد مبنی‌بر محکومیت زوج و این امر تداوم داشته باشد و موجب عسر و حرج زوجه گردد ایشان می‌تواند تقاضای طلاق نماید

نفقه در مقابل تمکین است یعنی اگر ایشان الزام به تمکین بگیرند و تمکین نکنید نفقه سلب می شود و شما مجبور به به اجرا گذاشتن مهریه هستید بلکه مجبور به طلاق شوند

در دادکاه حضوریافته و دادخواست مطالبه نفقه از زمانیکه نپرداخته بدین
درصورت وجود آثار ضرب وشتم شکایت کیفری کرده به پزشگی قانونی مفرفی نمایند