آیا میتوانم با بیماری کمخونی از کار افتادگی بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۲ #73909760

خانمی هستم ۳۲ ساله با یازده سال سابقه سابقه کار تا حالا یه بار بستری و تزریق خون داشتم دو بار هم تزریق اهن مفصل پایم هم دچار التهاب است بخاطر کمخونی
آیا میتوانم از کار افتادگی کامل بگیرم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورت تایید کمیسیون پزشکی و تایید بالاتر از ۶۶ درصد از کارافتادگی مشمول از کار افتادگی کلی و دریافت مستمری از کار افتادگی خواهید شد و در صورتی که این از کارافتادگی ناشی از کار باشد کارفرما مکلف است سنوات خدمت شما را دو برابر میزان مقرر در قانون کار پرداخت نماید

سلام ابتدا باید از پزشک متخصص نامه ای مبنی بر از کار افتادگی دریافت کنید و مراتب ازطریق پزشکی قانونی احراز می شود نهایتا از کار افتاده محسوب می شوید

سلام
در صورتی که بتوانید از پزشک مربوطه نامه ای مبنی بر از کار افتادگی دریافت نمایید، موضوع در کمیسیون پزشکی بیمه ی شما مطرح و بررسی خواهد شد در صورتی که محرز شود شما با شرایط فعلی قادر به انجام کار نخواهید بود،گواهی از کار افتادگی شما صادر خواهد شد