برای تجدید نظر چه کاری میتواند انجام بدهد تا به حق اش برسد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۴۲ #73895017

سلام،شخصی یک مزرعه کشاورزی داشته است که یک چهارم از ان را وقتی هنوز سند رسمی نداشته است به یکی از ورثه طی یک قولنامه دستی داده است.شهود امضا و انگشت زده اند.پیرو این قولنامه وکالت نامه محضری هم داده است.بعد از مدتی سند رسمی این مزرعه به نام شخص مزبور صادر شده و بعد از گذاشت مدتی شخص صاحب سند فوت میکند.در این مدت هم آن شخص برای تفکیک سند رسمی خود طبق قولنامه و وکالت نامه اقدام نکرده است.حالا که بعد از فوت پدرش اقدام به شکایت از ورثه به منظور تسلیم آن سهم طبق قولنامه کرده،داده گاه به رای به رد درخواست صادر کرده

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سبام،می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهد.

با احترام دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند از طریق دفاتر قضایی ثبت کنید

وقت بخیر دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایند

سلام .دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی رااز طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایند...

باسلام و درود می توانند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایند.

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام بفرمائید