اون تقسیم عادی از لحاظ قانونی معتبر هستش؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۵ #73867013

باسلام وخسته نباشید، عرض کنم خدمتتون که من پدرم ۲۵ سال پیش فوت کردن و اموالی به ارث رسیده و من تک پسر می‌باشم، زمانی که من ۷ ساله بودم دامادهایمان اقدام به تقیسم عادی (بدون انحصار وراثت) ارث پدرم کردند و اکثر اموال رو فروختن، الان بنده اعتراض دارم به تقسیمشون ولی قبول نمیکنن، والان انحصار وراثت رو هم خودم انجام دادم، ایا اون تقسیم عادی از لحاظ قانونی معتبر هستش؟؟ و من باید چه دادخواستی به دادگاه ارائه کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقسیم باید با رضایت کلیه ورثه باشد والا باطل است.

با سلام
شما لازم است یک اظهارنامه به وراث ارسال نمایید جهت پرداخت حصه شما و همزمان یا مدت کوتاهی بعد دادخواست الزام وراث به تقسیم ترکه و همچنین دادخواست اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ فوت متوفی تا زمان اجرای حکم و خسارات قانونی و دادرسی رو نیز مطالبه نمایید

در صورتیکه همه وراث امضا نکرده باشند اعتبار ندارد

با درود دادخواست تقاضای الزام تقسیم نامه بدهید

دادخواست تقاضای الزام تقسیم نامه بدهید ..

باسلام. با وصف مذکور تقسیم باطل است و باید دادخواست الزام تقسیم نامه بدید

بادرودوسلام چنانچه به امضای تمامی وراث نرسیده باشد تقسیم نامه معتبر نمی باشد.