آیا میتوان دیه راننده مقصر را به نرخ روز گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۸ #73850332

سلام سال ۹۲ تصادف کردم و راننده مقصر ۱۰۰٪ بودم و بیمه من بیمه توسعه بود
۹۷ درصد رو برام تایید کردن که به نرخ سال ۹۲ حدودا ۱۰۷ میلیون میشد
بهار ۹۶ نصف مبلغ رو دادن و برج ۱۲ امسال نصف دیگه ش
از اخبار شنیدم که راننده مقصر از سال ۹۰ به بعد میتواند دیه را به نرخ روز بگیرد حتی اگه پرونده مختومه شده باشد
خواستم ببینم که صحت داره یا نه
و اگه شکایت کنیم از بیمه توسعه شکایت کنیم یا از بیمه ایران که عهده دار مسولیت بیمه توسعه شده؟؟
و اینکه حدودا شکایت ما تا صدور حکم چقدر زمان میبره

با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود

با سلام
مخاطب گرامی، مستند به رای وحدت رویه اخیرالصدور هیات عمومی دیوانعالی کشور رانندگان متخلف از سال ۹۰ تا ۹۵ که متحمل خسارات جانی و یا مالی شده اند، بعنوان شخص ثالث محسوب گردیده و می توانند از شرکت بیمه خسارت و دیه را دریافت نمایند. شما می توانید به طرفیت شرکت بیمه ای قرارداد داشته اید و چنانچه شرکت مزبور زیرمجموعه شرکت بیمه ایران گردیده است به طرفیت هردو جهت مطالبه دیه و خسارات اقامه دعوی حقوقی نمایید.

مطابق قانون پرداخت بیمه به نرخ روز است و میتوانید علیه بیمه متعهد طرح دعوا نمایید
میتوانید هر دو شرکت بیمه را طرف دعوا قرار دهید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری نمایید