در جلسه اعسار پرداخت مهریه از شهود چه سوالاتی پرسیده می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۷ #73827371

با سلام و خسته نباشید
۲- سوالات شرعی که از شهود پرسیده می شود چه سوالاتی است؟
۳- از زمان دادخواست اعسار تا ابلاغیه تایین تاریخ جلسه حدودا چند روز طول میکشد؟(۲۰ روز است دادخواست داده ام)
۴- اگر بصورت قراردادی خودرویی به نام زوج باشد دادگاه میتواند آنرا توقیف کند؟(سند خودرو بنام یکی دیگر باشد)
۵- زوجه در صورتجلسه ثبت اسناد تایید کرده که زوج هیچگونه اموال منقول و غیر منقول، حساب بانکی دارای موجودی ندارد و ثبت اسناد نیز اعلام کرده هیچ ملک، خودرو و اموالی بنام زوج نیست.آیا باز هم زوجه میتواند برای خودرویی که بنام زوج نیست ادعا کند؟
سپاس از پاسخگویی و لطف شما

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت شهود باید دراطلاعات کامل از وضعیت مالی خواهان اعسار داشته باشن و در این خصوص شهادت دهند

اولا دادگاه سوال شرعی نمی پرسد از ملائت زوج سوالاتی خواهد شد.۲بااثبات مالکیت نسبت به خودرو می تواند خودرو را توقیف نماید

درود دوست عزیز
از شهود درباره میزان در آمد شما و اعسارتان سوال میپرسن چون باید اطلاع کامل از وضع مالی داشته باشند
همچنین در خصوص میزان مهریه یا هزینه سوال می شود که باید سوگند یاد کنند.
اگر سند یا پلاک خودرو بنام شما نیست خودرو توقیف نمی شود.

سلام دوست عزیز.ثبت اسناد اموال ثبت شده را مشخص و توقیف میکند و اقدام دردادگاه میتوانند قولنامه ای و حتی خودروی در تصرف را هم توقیف کنند.معمولا به اعسار سریع و ظرف۱۵ روز رسیدگی میشود

با درود

شهود باید از وضعیت مالی خواهان اعسار اطلاع کامل داشته باشند.

با درود

شهود باید از وضعیت مالی خواهان اعسار اطلاع کامل داشته باشند.

درود
از شهود درباره شما میزان در آمد و اعسار در خصوص میزان مهریه یا هزینه سوال می شود و باید سوگند یاد کنند. اگر سند به نام شما نیست یا پلاک توقیف نمی شود.