حساب بانکی از طریق پلیس فتا مسدود شده است از چه طریقی باید برای رفع مسدودی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۹ #73809559

سلام وقت بخیر بنده کارآفرین هستم با سابقه حدود ۴ سال قبل از سال نو شخصی از من خریدی انجام داد در تاریخ ۲۷ اسفند ۹۷ بسته به دستش طبق سامانه تیپاکس رسید در تاریخ ۱۱ فروردین به من اعلام کرد بسته را تازه باز کرده ۴ مورد داخل بسته به ارزش یک میلیون و خورده ای نیست بماند که از زمان تحویل تا گفته ایشان ۱۰ روز زمان برده گفتند شکایت میکنند من هم گفتم مشکلی نیست شکایت کنید چون من مدرک دارم.۲۶ اردیبهشت متوجه شدم حسابم مسدود شده بعد از پیگیری فهمیدم فتای بندرعباس مسدود کرده در حالی که اون شخص آدرس تویسرکان رو به من داده بود و به تویسرکان ارسال کردم تا الان نه اظهارنامه و هیچ تماسی نداشتم مبنی بر اینکه جایی حضور پیدا کنم و توضیح بدم من کرج هستم و تا الان در عمرم یکبار بندرعباس نرفته ام به فتای اینجا هم مراجعه کردم هیچ جواب قانع کننده ای به من نمیدهند نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید و اینکه آیا باقی حساب هام هم ممکنه مسدود بشه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
از طریق مراجعه به پلیس فتا و یا جلب رضایت شاکی .

ضمنا تا زمانی که پرونده ثبت سیستم نشود و کد ملی شما در سیستم وارد نشود ، از این طریق چیزی به اطلاع شما نخواهد رسید .

سلام ممکن است در بندرعباس حکم جلب شما صادر شده باشد . اما قطعی نیست و شاید شما اصلا متهم نباشید . می توانید وکیل بگیرید تا از شما دفاع کند .

سلام . در جرایم اینترنتی بازپرس در ابتدای امر و بعد از احراز وقوع جرم ، دستور انسداد حساب ها را می دهد . ممکن است احضاریه برای شما ارسال شده ولی آدرس شما شناسایی نشده است .

سلام باید به دادسرای بندعباس مراجعه کنید .

با سلام ووقت بخیر
از پلیس فتای همان جایی که حساب شما را مسدود کرده است ( بندرعباس ) باید پیگیری کنید .