چطور قانونا بچمو ببینم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۶ #73800682

با سلام و ادب
همسرم ۹ ماهه بهمراه فرزند ۴ ساله‌ام به منزل پدرشون در شهر دیگری رفته بچه رو تحویل نمیده
ابتدا دستور موقت ملاقات گرفتم که با توجه به حکم صادره هیچوقت موفق نشدم ببینمش چون نیاوردن و ۷ تا صورت جلسه دارم توی این ۶ ماهی که حکم ملاقات رو گرفتم
استرداد طفل از هر حوزه‌ای باز کردم عدم صلاحیت محلی خورده به حوزه مقابل چون زوجه مکرر آدرس ثنا تغییر می‌دن
شکایت کیفری کردم از حوزه محل سکونت زوجه که با اعمال نفوذ اول رفته شوری بعد ۲ ماه معطلی اومده شعبه دادستانی بعد ۲ ماه معطلی دوباره قاضی گفتن فرستادیم شوری !
زوجه حضانت خواسته که جلسات رسیدگی رو نیومدن و بنده کاملا اثبات کردم صلاحیت روانی ندارن حتی خود زوجه رو نمیزارن پیش بچه بمونه و میفرستنش سر کار تا اونجا مشغول باشه
الان منی که پدر اون بچه هستم چرا با وجود ۳ دادخواست استرداد و حضانتی که دادم و یک شکایت کیفری همچنان نتونم بچمو ببینم؟ یا حتی حرف بزنم تلفنی
نفقه جهازیه نفقه طفل و حتی مهریه همشونو رد کردیم عدم تمکین زوجه صادر شد نفقه طفل پرداخت میشه مهریه هم دارم می‌دم
حتما باید برم دعوا راه بندازم؟ قانون چرا رسیدگی نمی‌کنه
زوجه صلاحیت نداره منم از این جا به اونجا پرونده عدم صلاحیت محلی میخوره یا رسیدگی نمیکنن
مگه صلاحیت حضانت مختص پدر نیست؟ وقتی عدم صلاحیت زوجه صادر شده چرا هنوزم نمیتونم حتی بچمو ببینم چه برسه بگیرمش
ممنون میشم راهی جلوی من بگذارید

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مادر صلاحیت ندارد عدم صلاحیت مادر را باید اثبات نمایید از همان دادگاهی که حکم حضانت را صادر نموزه

سلام
حضانت تا ۷ سالگی با مادر هست لیکن اگر صلاحیت حضانت ندارند با تنظیم دادخواستی سلب حضانت از ایشان را بخواهید رای دادگاه لازم الاجرا است .

باسلام و درود شما می توانید به دادگاه مربوطه دادخواست عدم صلاحیت مادر را ارائه نمایید.

در صورت عدم صلاحیت مادر میتوانید با پیگیری در دادگاه محل سکونت زوجه فرزندتان را تحویل بگیرید در صورت ممانعت زوجه از تحویل فرزند قانونا ضمانت اجرایی دارد و طبق ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده امکان بازداشت زوجه وجود دارد

حضانت تا ۷سالگی با مادر است .درصورت شرایط نداشتن زوج برای حضانت میتوانید دادخواست به دادگاه داده و دلایل عدم صلاحیت ایشان را ارائه کنید

درود:حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است،در صورت عدم صلاحیت ،دادخواست عدم صلاحیت دهید به دادگاه مربوطه.

سلام حضانت تا ۷سالکی با مادر است لذا درصورت شرایط نداشتن زوج برای حضانت میتوانید دا خواست به دادگاه ارائه و دلایل اثبات ایشان را به اثبات برسانید موفق باشید