چه باید بکنم که نقل مکان نکنند و فرزندم را با خود نبرند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۷ #73797558

سلام ممنونم از پاسختون محبت کردید.
پدر و مادر خانمم میخواهند بچه را از شهری که ساکن هستند به شهر دیگه ببرند و مانع ملاقات با فرزندم بشوند دادخواست ملاقات دادم هفته ای چهار ساعت دستور دادند فرزندم را ملاقات کنم.
چیکار باید بکنم تا اونا به شهر دیگه نروند؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حضانت دارند میتوانند به محل دیگری برای زندگی بروند و شما در آن محل میتوانید فرزندتان را ملاقات نمایید یا بدلیل اینکه حق ملاقات دارید درخواست نمایید تا نتوانند فرزندتان را به شهر دیگری ببرند . اگر حضانت ندارند آگاه باشید که حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و پس از آن با پدر است و در صورت فوت مادر حضانت فرزند با پدر است .

با سلام
حضانت فرزند در مرحله اول و بستگی به سن فرزند با پدر و مادرش هست. دلیل اینکه نزد پدر بزرگش و مادربزرگش هست باید مشخص بشه

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه شما اجازه ملاقات دارید می توانید اجازه ندهید که فرزندتون رو به شهر دیگری انتقال دهند لذا می توانید شکایت نمایید بابت ایجاد مانع برای ملاقات با فرزندتون.

می تونید درصورت تمکان نداشتن ملاقات به این دلیل شاکی باشید ودرقانون پیشبینی شده است ومجازات دارد