با وجود اینکه مادرم قیم ماست میتونیم هرزمان خواستیم بفروشیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۴ #73794744

باسلام. من پسری هستم که ۱۷ سالمه و ۶ ماه دیگه ۱۸ سالم میشه یک خواهر ۱۲ ساله دارم و مادرمم قیم ماست، ۳ ماه پیش پدرم از دنیا رفت، خودرو و یک خانه به نام داره، که خونه رو چون فعلا داریم توش زندگی می‌کنیم تصمیمی برای فروش نداریم، اما میخوایم خودرو رو بعد عید بفروشیم، حالا ازونجایی که به نام بابام بوده، و ما به تازگی کارای قیومیت و انحصار وراثت انجام دادیم (هنوز جواب فرم ۱۹، فرم ۲۴ نیومده) آیا میتونیم خودرو رو تا بعد عید بفروشیم؟ چون یکجا شنیدم باید وراث به سن قانونی رسیده باشن تا بشه فروخت، الان یعنی باید ۶ سال صبر کنیم خواهرم ۱۸ سالش بشه بعد بشه خودرو رو فروخت؟
سوال دومم هم اینه که آیا اگه خودرو و خانه رو به مزایده نزاریم تا دولت قیمت نزاره، و بعد ها خودمون آگهی کنیم بفروشیم آیا باز هم مالیات بر ارث باید بدیم به دولت؟ و اینکه اگه نخوایم مالیات بدیم مادرم مهریه بزاره اجرا دیگه نیازی به مالیات دادن نیست؟ دوستان ما تازه واردیم و از حقوق و این چیزا خیلی اطلاعاتی نداریم ممنون میشم افرادی که واردن بیان اعلام کنن "آیا محدودیتی برای فروش اموال متوفی وجود دارد؟" و اینکه "آیا راهی برای مالیات ندادن هست؟" با تشکر

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید و امکان فروش و تقسیم وجود دارد اما تقسیم باید در دادگاه باشد

بادرودوسلام توقیف برای مهریه مالیات نیازندارد.

سلام
اگر توقیف برای مهریه صورت گرفته است، مالیاتی وجود نخواهد داشت.

برای فروش خودرو مادرتان به قیومت از شما می تواند اقدام کند

توقیف خودرو به عنوان مهریه امکان پذیر است و نیازی به پرداخت مالیات نیست

سلام توقیف برای مهریه نیاز به مالیات ندارد

بادرود/ ۱- اگر مادر قیومیت رسمد داشته باشد میتواند خودرو بفروشد۲-مزایده ومالیات برارث ربطی بهم ندارن ۳-اگر مادر مطالبه مهریه کنن باوجود اینکه مهریه جز دیون متوفی بوده قابل توقیف ومالیات برارث منتفی میگردد

سلام و ارادت
مهریه را میتوانند مطالبه نمایند و ابتدا از ماترک یعنی منزل و ماشین مهریه پرداخت می شود و مالیات بر ارث ندارد .
اگر مادرتان قیم شود که اختیار فروش با ایشان می شود .
مالیات بر ارث در اداره دارایی اخذ می شود و بعدا میتوانید شخصا هم اموال را با توجه به شرایط بفروشید .