در رای دادگاه نوشته شده قرار عدم استماع دعوی تجدید نظر خواه، این یعنی چی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۱۱۸ #73789968

با سلام. من مدتی اقساطم به بانک را پرداخت نکردم بعد از شکایت بانک ،درخواست قسط بندی مبلغ عقب افتاده و کاهش قسط ماهیانه را داشتم.و دادگاه مقداری برا من تعیین کرد که من دوباره درخواست تجدید نظر کردم که مبلغ کمتر شود حال در رای دادگاه نوشته شده قرار عدم استماع دعوی تجدید نظر خواه. این یعنی چی؟ ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید متن دادنامه ملاحظه شود :
اگر رای بدوی نقض و قرار عدم استماع صادر شده باشد به این معناست که کل دعوای مطروحه رد شده است ؛ ولی چنانچه قرار رد تجدیدنظرخواهی باشد به معنی نپذیرفتن اعتراض و تایید رای بدوی است .
هرچند که به نظر میرسد قسمت اول محتمل تر باشد .

سلام
قرار عدم استماع دعوا یعنی دعوای شما قابلیت طرح ندارد و وارد نیست دادگاه دادخواست شما را رد کرده ولی می توانید با دلیل و مدرک و دادخواست حقوقی تری مجددا اقدام به طرح دعوا کنید.