در سایت ثنا این پیام آمده، معنی این جمله چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۷ #73763495

سلام و وقت بخیر.
بنده پرونده ای داشتم که در دادسرا قرار منع تعقیب برایم صادر شد، شاکی اعتراض زد و بعد از حدود یک سال تحقیق اعتراض به قرار نهایی دادسرا در دادگاه تجدید نظر رد شد، برای شاکی دادنامه صادر شد و پرونده مختومه شد. الان بعد از دو ماه در سایت ثنا این پیام اومده ( دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد. در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۰۲ صادر گردید ). معنیش چیه؟ مگه اعتراض رد نشده؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

باسلام
با توجه به توضیحات شما .درصورتی قرارمنع تعقیب صادر شده باشد از طرف بازپرس یا دادیار دادستان نیز باید با ان موافقت نماید.
و لذا پرونده شما جهت اظهار نظر به حضور دادستان یا معاون دادسرا ارسال شده است. که ممکن است مورد موافقت قرارگیرد و یا مورد مخالفت دادستان قرار گیرد..