از آنجا که فیش قطعی صادر شده است ایا من می توانم قانونا از سازمان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲ #73763117

سلام. همانطور که مستحضرید بر اساس ماده۸۴ قانون مالیات مستقیم ـ میزان معافیت مالیات بر درآمد سالانه اعلام می‌شود و در
تبصره۲ـ ماده ۸۶ –قراردادهای پژوهشی مشمول مالیات مقطوع به نرخ پنج‌ درصد (۵%) خواهد بود.
هر چند که من جزو مالیات بر درآمد مشاغل نیستم اما علی ایحال در تبصره ماده ۱۰۰ تبصره ـ برخی از مشاغل را تا ده برابر معافیت از تکالیف ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف کرده اند
سازمان امور مالیاتی مستند بر واریز وجه ۵ درصد مالیات قطعی یک قرارداد پژوهشی ده میلیون تومانی مرا جریمه کتمان و فرار مالیاتی و عدم ارایه اظهارنامه محکوم کرده است
بنابراین با این شرایط که:
۱. درآمدم زیر میزان معافیت سالیانه است
۲. حتی درآمد به یک برابر معافیت هم نمی رسد
۳. مالیات ۵ درصد مقطوع کسر و به امور مالیاتی پرداخت شده است
و از آنجا که مشمول تبصره۲ـ ماده ۸۶ فصل مالیات بر درآمد حقوق می باشم و مشمول ماده ۱۰۱ فصل مالیات بر درآمد مشاغل که الزام به ارایه اظهارنامه مالیاتی باشند نیستیم
لطفا موضوع را بررسی فرمایید از آنجا که فیش قطعی صادر شده است ایا من می توانم قانونا از سازمان شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی مالیات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نمی توانید قانونا از سازمان شکایت کنید برای کتمان و فرار مالیاتی و عدم ارایه اظهارنامه که شما را محکوم کرده است
بر اساس قانون جدید، اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل بابت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر مشمول جریمه معادل ۳۰ درصد مالیات متعلق و سایر مودیان مشمول جریمه معادل ۱۰ درصد مالیات متعلق می‌باشند که در هر دو حالت غیرقابل بخشش می‌باشد.
جریمه کتمان درآمد چیست؟
منظور از درآمد کتمان شده، درآمدیست که مودی در طول یک سال مالیاتی از فعالیتهای اقتصادی خود به دست آورده اما در دفاتر قانونی خود ثبت ننموده و در اظهارنامه مالیاتی نیز ابراز نکرده باشد
شکایت باید همراه با دلایل اثباتی باشد