اگر همسر اینجانب فرجام خواهی در دیوانعالی کشور کنند آیا رای بدوی و تجدید نظر که هر ۲ به نفع من بوده تایید میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۵ #73762380

با سلام
همسر اینجانب در خرداد سال ۹۷ داداخواست طلاق به لحاظ عسر و عرج دادند. دادگاه بدوی تشکیل و من نیز با طلاق ایشان مخالف بودم که در دادگاه اعلام کردم ایشان در دادگاه کراهت از همسر و ادعای عدم رعایت بهداشت فردی و انجام ندادن تکالیف خاص زناشویی و اقدام به خود ارضایی را به اینجانب نسبت دادند. در پایان قاضی دادگاه بدوی طبق ماده ۱۱۳۳ و تبصره ذیل ان امر طلاق را به من میدهد و موارد ادعایی که ایشان بابت عسر و حرج اعلام کرده را بدون دلیل وارد ندانسته و حکم به رد دعوی دادند. در حدود ۲ ماه بعد اینجانب دادخواست الزام به تمکین هم دادم که در دادگاه بدوی تایید و در تجدید نظر هم باز تایید و قطعی گردید. در دادگاه تجدید نظر طلاق همان ادعاهای دادگاه بدوی و یک ادعای جدید با عنوان اختلالات روحی و روانی هم به من زدند. که جهت این امر به کمیسیون ۵ نفره پزشکی معرفی شدم. پاسخ پزشکی قانونی: نامبرده اختلال روانپزشکی ندارد. از نظر مشکل بهداشت فردی موردی مشاهده نشد. خود ارضایی وی قابل اثابت نیست. دادگاه تجدید نظر هم همان رای بدوی را عینا تایید کرد. میخواستم بدونم اگر همسر اینجانب فرجام خواهی در دیوانعالی کشور کنند آیا رای بدوی و تجدید نظر که هر ۲ به نفع من بوده تایید میشود یا دیوان رای را نقض میکند؟
با تشکر و احترام فروان از شما و همکاران گرامی

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول نقض اراء در این گونه موارد بسیار دشوار بوده و بعید به نظر می‌رسد.

سلام
به نقض احتمال نقض ارا صادره در این خصوص بعید میباشد

درود ؛ بدون ملاحظه و مطالعه کامل پرونده نمی توان به طور قطع نظر داد و ممکن است در مرحله فرجام خواهی قضات نظر دیگری داشته باشند اما بطور اجمالی مطابق اظهارات شما می توان گفت رای صادره در دیوان نیز ابرام(تائید) خواهد شد.