چه باید بکنم که شوهرم عدم تمکین من رو نگیره؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۴۴ #73753773

با سلام
من ( زوجه ) به علت اختلاف با همسرم ۳ ماهه منزل رو ترک کردم و همسرم برای نبود من از همسایه ها استشهادیه جمع کرده و احتمالا گزارش پلیس گرفته رفته دادگاه عدم تمکین زده و تا یک ماه دیگه دادگاه ماست . من ( زوجه ) چه باید بکنم که شوهرم عدم تمکین من رو نگیره( راهکارش چیه )؟ و استشهادیه و احتمالا گزارش پلیس رو چگونه میتونم ملغی کنم؟ با تشکر ، ممنون میشم که توضیح جامع بدید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر بیم خطر جانی یا آبرویی برای شما باشد حکم به تمکین صادر نمیشود

درجلسه دادگاه آمادگی خود را برای ادامه زندگی مشترک اعلام نمایید

درود
می توانید در جلسه تمکین اعلام کنید حاضر هستید برگردید و تمکین کنید.

با سلام
درصورتی که حضور شما در خانه باعث ضرر جانی و...به شما شود دادگاه حکم به تمکین شما نمیدهد، ولی اگر شما بدون شرایط نامبرده و بدون اجازه شوهر خود اقدام به ترک خانه کرده اید ناشزه محسوب شده و نفقه به شما تعلق نمیگیرد

سلام
معمولا اظهارات طرفین را دادگاه استماع می کند شما باید دردادگاه مطالب ومستندات خود را به شعبه ارائه کنید که قاضی از وضع نامطلوب زندگیتان آگاه باشد و کمکی برای شما باشد تا علیه شما حکمی صادر نشود

برای اینکه ناشزه محسوب نشوید باید تمکین کنید و به خانه برگردید و در جلسه دادگاهم می توانید عنوان کنید که به خانه بر می گردید

گزارش پلیس و استشهادیه ملغی نمیشود هرچند به شکل نظری اعتبار مطلق ندارند، اما راهکار شما تمکین است، در حالت عادی و بدون دلیل قانونی نمیتوان تمکین نکرد اما ناشزه هم محسوب نشد