چگونه صیغه نامه ۹۹ ساله را می شود باطل کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۷۵ #73743858

با سلام خواهر بنده مدت ۲ سال است به صیغه ۹۹ ساله شخصی در آمده و حالا مدتی است که به مشکل خوردند. میخواستم بدونم خواهر بنده چطور میتونه صیغه نامه رو باطل کنه چون طرف مقابل حاضر به این کار نمیشه ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به بذل مدت تقدیم نمایید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست الزام به بذل مدت تقدیم کنید

با سلام شما میتوانید با اثبات مشکلاتی که دارید تقاضای عسر و حرج به دادگاه ارایه دهید و از دادگاه تقاضای بذل مدت را بخواهید

میتوانند دادخواست بذل مدت بدهند.

با سلام و احترام
دادخواست الزام به بذل مدت دهند

صیغه ای وجود دارد ۹۹ ساله زوجه میتواند به استناد عسروحرج زوج را ملزم به بذل مدت کند و این مورد از وحدت ملاک عسر و حرج در مورد طلاق که در قانون مدنی به صورت نص قانونی �ود دارد و آمده است فهمیده می‌شود

سلام شما باید با استناد به عسروحرج و مشکلاتی که دارید مبادرت به طرح دعوای الزام به بذل مدت نمایید