آیا میشه قبل از شکایت مهریه منزل و ماشینشونو توقیف فروش کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۵ #73735229

باسلام من هم اکنون با همسرم زندگی میکنم ولی بخاطر شرایطی میخواهم مهرمو اجرا بگذارم قبلا هم پرونده داشتم مهریه و شکایت و... ولی لغوشون کردم حالا میشه برم سراغ همونا یا باید پرونده جدیدی رو شروع کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که پرونده قبلی شما مختومه شده باشد، شما برای این کار هم میتونین ازطریق دادگاه برای تامین خواسته اقدام کنین و هم از طریق اجرای ثبت تقاضای توقیف اموال ایشون رو داشته باشین

سلام اگر پرونده قبلی مختومه نشده باشد قابل پیگیری است در غیر این صورت پرونده جدید تشکیل داده و قبل آن در خواست تامین خواسته و تو قیف اموال دهید. موفق باشید

با سلام. اگر پرونده قبلی مفتوح است همان را ادامه دهید. در غیر این صورت با توجه به قانون جدید می‌بایست ابتدا به اداره اجرای ثبت برای مطالبه مهریه اقدام کنید.
قبل از هر اقدام قضایی با وکیل مشورت کنید.

باسلام اگر پرونده های گذشته شما مفتوح است میتوانید همان پرونده را ادامه داده و در کنار آن تامین تواسته جهت توقیف اموال به دادگاه تقدیم نمایید

اگر پرونده قبلی مختومه شده باشد باید از ابتدا درخواست مطالبه مهریه نمایید. البته در بعضی شرایط وسیله نقلیه و منزل جزءمستثناعات دین محسوب می‌شود. باید ارزش آن بررسی شود

با سلام اگر پرونده قبلی مختومه نشده باشد می توانید همان را پیگیری کنید

باید پرونده جدید تشکیل دهید قبل از تقدیم دادخواست مطالبه مهریه می توانید تقاضای تامین خواسته و توقیف اموال نمایید