اگر مردی دارای دو زن باشد و هر دو مهریه خود را به اجرا گذاشته باشند؛ چه طور است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۶ #73725197

با سلام
مهریه دین ممتازه می باشد و اگر مردی دارای دو زن باشد و هر دو مهریه خود را به اجرا گذاشته باشند دین ممتازه یک و دو داریم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر زوجه زودتر اقدام کند مقدم تر است

در فرض این سئوال چون هیچگدام اقدام ننمودند پس هرکدام قرار تامین خواسه بدهد ایشان مقدم است

اما
هماکاران محترم برفرض اگر زوج فقط حقوق بازنشتگی داشته باشد ویکی از خانم ها قبل یک چهارم حقوق را توقیف نماید
زن دومی که بعداز او مهریشو به اجرا گذاشته در این حالت نظرتان چیه ؟؟؟

براساس تقدم وتاخر هرکدام زوتر دادخواست تقدیم کنه

سلام.. هرکدوم توقیف رو زودتر گرفتند، زودتر وصول میکنن

با سلام
در فرض این سئوال که هیچ یک از طلبکاران نسبت به دیگری ارجح نمی باشد لذا طلبکاری که بدوا اقدام به تامین خواسته نموده بر طلبکار موخر مقدم بر وصول طلب از محل خواسته تامین شده می باشد

درود
زوجه ای که زودتر اقدام به توقیف اموال نموده طلبش مقدم است

با سلام
در حالتی که چندین طلبکار علیه یک بدهکار اقدام می کنند، حق توقیف، برداشت و فروش با طلبکاری است که زودتر از سایر طلبکاان اموال را توقیف نموده است.