نوشته شده پرونده به علت ثبت اشتباه کسر از آمار شده؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۲۲ #73687256

پرونده ثبت اشتباه کسر از آمار شده ۵۰ درصد راننده مقصر بوده ۵۰ درصد اداره شهرسازی

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا در تصادفات خسارتی کسر از آمارمیدن مشکلی نیست

باسلام پرونده شما با پرونده دیگری به اشتباه ثبت بوده
ومجدد ثبت میشود
پیشنهاد میشود به دفتر دادگاه مراجعه نمائید و موضوع را با مدیر دفتر درمیان بگذارد تا مطمن باشید در آینده مشکلی پیش نیادبا آرزوی موفقیت

پرونده مجدد در شعبه ثبت خواهد شد و موضوع در شعبه رسیدگی خواهد شد

در این فقره پرونده ای که به اشتباه از آمار کسر شده بوده دوباره ثبت و به جریان رسیدگی وارد شده است

با سلام..
در اینخصوص، با ثبت مجدد، پرونده مجددا رسیدگی می گردد..
موفق باشید..

احتمالا مجدد ثبت خواهد شد. درصورت عدم رفع مشکل حضوری مراجعه و پیگیری کنید

با ثبت مجدد، رسیدگی مجددا صورت خواهد گرفت