می توانم از مدیر دفتر به جرم سو استفاده از مقام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۰ #73680104

یه پرونده در شورای حل اختلاف دارم در یک روز برای من سه ابلاغیه با سه وقت رسیدگی مختلف صادر می شود که آخرین ابلاغیه دو روز بعد از صدور ابلاغ گردید مراجعه کردم مدیر دفتر گفت ملاک آخرین ابلاغیه می باشد که وقت رسیدگی برای یک ماه بعد بود در حالی که مراجعه کردم در وقت رسیدگی دوم گفتن جلسه رسیدگی همون وقت رسیدگی اول بوده و خوانده حاضر شده به احتمال زیاد مدیر دفتر با خوانده هماهنگی کردن و سه وقت رسیدگی تعیین تا من نتوانم در جلسه حضور داشته باشم در حالی که هیچ کدام از وقتهای رسیدگی باطل نشده بود و درخواست کتبی هم از سوی خوانده ارائه نشده بود
مدیر دفتر بدون هیچ دستور و درخواستی و بودن دلیل قانونی وقت رسیدگی ها رو تغییر دادن

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
شرایط ابلاغ در شوراهای حل اختلاف همان است که در آئین دادرسی مدنی آمده است این مهم میتواند حتی با صدور رای در مرجع تجدید نظر مورد ایراد قرار گیرد .
در خصوص تخلف یادشده حضرت عالی میتوانید با مکاتبه و اعلام مراتب برابر ماده ۳۴ قانون شوراهای حل اختلاف مراتب را به اطلاع رئیس قوه قضائیه شهر و استان برسانید و برابر ماده ۳۵ قانون مربوطه که به شرح ذیل میباشد و وجوه تخلف کاملا مشخص شده است اعلام شکایت کنید و نیاز به اثبات این موضوع میباشد . بدیهی است در صورت اثبات و بررسی های انجام شده مشمول مجازات های تعیین شده در ماده ۳۶ قانون شوراهای حل اختلاف خواهند شد .

ماده ۳۵ _ تخلفات اعضاء و کارکنان شورا به قرار زیر است:

الف_ اعمال و رفتار خلاف شؤون شغلی یا عضویت

ب_ عدم رعایت قوانین و مقررات مربوط

پ_ ایجاد نارضایتی در ارباب رجوع یا انجام ندادن یا تاخیر در انجام وظایف قانونی بدون دلیل

ت_ تبعیض یا اعمال غرض یا برقراری روابط خارج از عرف اداری با اشخاص مراجعه کننده

ث_ ترک خدمت در خلال ساعات موظف اداری بدون مجوز

ج_ غیبت غیرموجه، تکرار در تاخیر ورود به محل کار یا تکرار در تعجیل خروج از آن بدون کسب مجوز

چ_ کم کاری یا سهل انگاری در انجام وظایف محول شده

ح_ عدم رعایت حجاب اسلامی

خ_ عدم رعایت شؤون و شعائر اسلامی

د_ اخذ هرگونه وجه، مال یا امتیاز من غیرحق

ذ_ تسامح در حفظ اموال و اسناد و ایراد خسارت به اموال بیت المال

ر_ ارائه گواهی یا گزارش خلاف در امور شورا

ز_ تسلیم مدارک به اشخاصی که حق دریافت آن را ندارند یا خودداری از تسلیم مدارک به اشخاصی که حق دریافت آن را دارند.

ژ_ اعتیاد به مواد مخدر یا روانگردان یا استعمال آنها

س_ غیبت غیرموجه به صورت متناوب یا متوالی تا چهارجلسه برای اعضاء و چهار روز برای کارکنان در طول ماه

ش_ کارشکنی، شایعه پراکنی، وادار ساختن یا تحریک دیگران به کارشکنی یا کم کاری و یا اعمال فشارهای فردی برای تحصیل مقاصد غیرقانونی

ص_ عضویت در یکی از فرقه های ضاله که مبانی آن از نظر اسلام مردود شناخته شده است.

ض_ عضویت در سازمان هایی که مرامنامه یا اساسنامه آنها مبتنی بر نفی ادیان الهی است یا طرفداری و فعالیت به نفع آنها