آیا میتوان نسب به حکم دادگاه کیفری اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۲۲ #73664

سلام، شخصی چند وقت پیش جلو در خونمون به من ومادرم فحشهای رکیک داده.به عنوان قذف شکایت کردم شاهد بردم فیلم نشون دادم نظر بازپرس وقاضی هم قذف بود ولی دادستان تماس گرفت گفت نه حکم توهین اونم توهین کوچیک با حداقل مجازات رو بدین یعنی به قاضی دستور داد .گویا یه نسبتی بین دادستان ومتهم وجود داره که من تا الان بی خبر بودم ولی خب نمیتونم ثابت کنم دوست عزیز من چجوری پیگیری کنم.اگر اعتراض بدم وتو دادگاه استان پیگیری کنند نتیجه ای میگیرم.لطفا خیلی زود پاسخ بدین.ممنون از زحماتتون .در ضمن خود متهم هم اعتراف کرد به فحاشی.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید نسبت به حکم تجدید نظر خواهی انجام دهید. در ضمن اگر بین دادستان و متهم رابطه ی نسبی و یا سببی وجود داشته باشد می تواند حسب مورد از موارد رد دادرس باشد.

موید و پیروز باشید